Menu
Your Cart

HugRug

Merke: HugRug
Animal 10 - silhuetter av gjess.  Mattene er 65 x 85 cm store.HugRug-mattene er like fine innenfor kjøkkendøra som hoveddøra. Disse bomullsmattene er skapt for oss med grønne fingre og skitne støvler, slik at vi kan holde hagejorda utenfor huset og ikke inni.Hug Rug - mattene er laget med ..
Kr.470,-
Ekskl. mva:Kr.376,-
Merke: HugRug
Bees - med lys bakgrunn.  Søte humler! Myke og vaskbare matter med gummiert bakside. Mattene er 65 x 85 cm store.HugRug-mattene er like fine innenfor kjøkkendøra som hoveddøra. Disse bomullsmattene er skapt for oss med grønne fingre og skitne støvler, slik at vi kan holde hagejorda utenfor..
Kr.490,-
Ekskl. mva:Kr.392,-
Merke: HugRug
Designer 10 - striper i flere farger på muldvarp/gråbrun bunn.  Mattene er 65 x 85 cm store.HugRug-mattene er like fine innenfor kjøkkendøra som hoveddøra. Disse bomullsmattene er skapt for oss med grønne fingre og skitne støvler, slik at vi kan holde hagejorda utenfor huset og ikke inni.H..
Kr.470,-
Ekskl. mva:Kr.376,-
Merke: HugRug
Fine ender! Myke og vaskbare matter med gummiert bakside. Mattene er 65 x 85 cm store.HugRug-mattene er like fine innenfor kjøkkendøra som hoveddøra. Disse bomullsmattene er skapt for oss med grønne fingre og skitne støvler, slik at vi kan holde hagejorda utenfor huset og ikke inni.Hug Rug - ma..
Kr.490,-
Ekskl. mva:Kr.392,-
Merke: HugRug
Dugdale14 er et klassisk hundetann-mønster i brunt og beige. Mattene er 65 x 85 cm store.HugRug-mattene er like fine innenfor kjøkkendøra som hoveddøra. Disse bomullsmattene er skapt for oss med grønne fingre og skitne støvler, slik at vi kan holde hagejorda utenfor huset og ikke inni.Hug Rug -..
Kr.470,-
Ekskl. mva:Kr.376,-
Merke: HugRug
Designer 13 enkel striper i flere farger, på grå bunn. Mattene er 65 x 85 cm store.HugRug-mattene er like fine innenfor kjøkkendøra som hoveddøra. Disse bomullsmattene er skapt for oss med grønne fingre og skitne støvler, slik at vi kan holde hagejorda utenfor huset og ikke inni.Hug Rug - matte..
Kr.470,-
Ekskl. mva:Kr.376,-
Merke: HugRug
Home 14 - klassisk mønster i beige og gråblått. Mattene er 65 x 85 cm store.HugRug-mattene er like fine innenfor kjøkkendøra som hoveddøra. Disse bomullsmattene er skapt for oss med grønne fingre og skitne støvler, slik at vi kan holde hagejorda utenfor huset og ikke inni.Hug Rug - mattene er l..
Kr.470,-
Ekskl. mva:Kr.376,-
Merke: HugRug
Home 15 - klassisk mønster i gråblått og hvitt med beige kant.Mattene er 65 x 85 cm store.HugRug-mattene er like fine innenfor kjøkkendøra som hoveddøra. Disse bomullsmattene er skapt for oss med grønne fingre og skitne støvler, slik at vi kan holde hagejorda utenfor huset og ikke inni.Hug Rug - mat..
Kr.470,-
Ekskl. mva:Kr.376,-
Merke: HugRug
Nature 12 har lekkert blomstermønster. Myke og vaskbare matter med gummiert bakside. Mattene er 65 x 85 cm store.HugRug-mattene er like fine innenfor kjøkkendøra som hoveddøra. Disse bomullsmattene er skapt for oss med grønne fingre og skitne støvler, slik at vi kan holde hagejorda utenfor huse..
Kr.490,-
Ekskl. mva:Kr.392,-
Merke: HugRug
Nature 17 har frøstander av allium i gul, beige og blåtoner på en grå bakgrunn som motiv. Mattene er 65 x 85 cm store.HugRug-mattene er like fine innenfor kjøkkendøra som hoveddøra. Disse bomullsmattene er skapt for oss med grønne fingre og skitne støvler, slik at vi kan holde hagejorda utenfor..
Kr.470,-
Ekskl. mva:Kr.376,-
Viser 1 til 10 av 10 (1 sider)